Kurumsal

 

DÜNDEN BUGÜNE KURŞUNEL ÇELİK

KURŞUNEL ÇELİK temelleri 70 li yıllara dayanan yaklaşık kırk yıllık bir tecrübenin 2000 li yıllarda kalıp sektörüne geçiş süreciyle günümüze ulaşmıştır.

MUZAFFER KURŞUNEL in tecrübe ve birikimlerini günümüzün AR-GE ,inovasyon ve mentörlük çalışmalarıyla harmanlayarak hizmet vermeye çalışan ekibimiz,tedarikçi olarak dünyanın en saf çelik yataklarını kullanan 300 yıllık bir firmayı seçmiştir.Tek amacı İsveç çeliklerinin eşsiz kalitesini başta şehrimiz Konya olmak üzere İç Anadolu Bölgesine sunmak olan firmamızın değerleri arasında başta gelen unsur muhatabın en yüksek derecede verim almasını sağlamaktır.

Geçmişten günümüze birçok aşama kateden firmamız başlangıçta 150 m2 lik bir alanda faaliyet gösterirken ,şu anda Büsan Organize Sanayisinde fabrikalaşmış 1.000 m2 kapalı alan ve 500 m2 lik açık alanı olan yeni fabrikasına taşınma aşamasındadır.Merkez binamız ve şubelerimizle başta KONYA mızın Anadolu Kaplanları olarak değerlendirilen birçok firmasına hizmet veren firmamız her geçen gün çok daha iyi hizmet verebilme adına gelişme faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Misyonumuz

Yoğun rekabetin söz konusu olduğu piyasa koşulları içinde müşterilerimizi her zaman daha ileriye götürecek özel çözümler sunmak. Kaliteli ürün, zamanında dağıtım ve servis hizmetlerimiz ile müşterilerimizin her zaman yanında bulunmak. Sattığımız ürün ve hizmete sahip çıkarak satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak Yüksek ürün stokları ile siparişlerin zamanında teslimatını sağlamak, Kalite de, hizmette bayi ilişkilerimizde en iyi olmak ve bu imajı korumak Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak

Vizyonumuz

Kaliteli çelik temininde sektöründe, ilk akla gelen, performansına özenilen ve aranan lider bir kuruluş olmaktır. Müşteri odaklı stratejilerini, değişen pazar koşulları altında sürekli geliştirerek, sektöründe tercih edilen marka konumunu sürdürebilmektir. Hedefimiz dünya piyasasında da söz sahibi bir firma olmaktır.

İlkelerimiz

1. Müşterilerimiz için değer yaratmak.Beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek 
2. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterinin yanında olmak
3. Kalite de hizmette bayi ilişkilerimizde en iyi olmak ve bu imajı korumak 
4. Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.

Yönetim

2003 yılında Konya’da kurulan KURŞUNEL ÇELİK SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.; takip ettiği güçlü ve sağlıklı büyüme stratejileri ile faaliyet göstermiş olduğu bölgelerde; kalıp ve imalat sektörünün en büyük tedarikçisi konumuna ulaşmıştır.

Kuruluşumuzdan bugüne rekabet şartları ve hizmette kalitenin sürekliliğinin bir gereği olarak işletmemiz bünyesine sürekli teknoloji transferi gerçekleştirmektir.

Yaşanan ekonomik daralmalar, politik belirsizlikler, global gelişmeler ile ulusal ve uluslararası rekabet koşulları düşünüldüğünde, işletmemiz uyguladığı strateji ve göstermiş olduğu performans ile bölgesinde lider konuma gelmiştir.

 İnanıyoruz ki, gelecek KURŞUNEL ÇELİK SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. çalışanları, tedarikçileri ve müşterileri için ümit ve başarı dolu olacaktır.

3 Aşamada Sipariş

Katalog veya websitemiz üzerinden belirlediğiniz ürünleri hızlı ve kolayca sipariş verebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünler en kısa sürede hazırlanarak tarafınıza ulaştırılmaktadır.

sipariş

sipariş

Katalog veya websitemizden belirlediğiniz ürünlerimizi seçerek siparişinizi bize ulaştırabilirsiniz.

üretim

üretim

Bize ilettiğiniz siparişiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza bilgi verilmektedir.

sevkiyat

sevkiyat

Ürününüz hazırlandıktan sonra sevkiyat başlar ve sorunsuzca tarafınıza ulaşır.

TOP